KOMIKER & SKUESPILLER MIA SYLVESTER

Den 37-årige, Mia Sylvester er det nye kommende navn på den danske komik og stand-up scene.

Hun er datter af kunstneren Leif Sylvester og sangerinden, Eva Madsen. Mia debuterede for udsolgte huse med one- man showet ’Blacklistet i Andalusien’ i Tisvilde’s Kanonhalløj i sommer 2015.

Det anmelderroste show har Mia skrevet i samarbejde med barndomsveninden Mette Nørsø. Det spillede på Teateret ved Sorte hest Nov. 2015 med Niklas Bendixen som instruktør.

Mia er oprindeligt uddannet danser på The Edge forming Art Center i L.A. og Stepz Danse-studio i København. Hun dannede i 2001 dansegruppen “The Robodettes” sammen med blandt andet danserne Josephine Raahauge og Tine Salling.
The Robodettes var den første kvindelige Streetdans gruppe i Danmark, som blev formet på initiativ af, koreograf og danser, Steen Koerners initiativ (Out of control).

Udover at medvirke I diverse Tv, mode- & musikshows var de også en del Anders Lund Madsen og Peter Lund Madsens forestilling “Mr. Nice Guy” på Bellevue Teateret (2000-2002).

Mia har senest turneret verden rundt som danser for den danske rapper og musikere, Lucy Love (2009–‐2012).

I 2011 dannede Mia i samarbejde med instruktør, Ken Vedsegaard, Vickie Bak Laursen, Ole Boisen og Kirstine K. Høgsbro teatergruppen Goldstein, som blandt andet førte til forestillingen ’Hvor er du egentlig grim når du er liderlig’ fra 2012, der første gang så
Dagens lys på Aveny-T i 2012. Efterfølgende blev forestillingen opsat på
Cph Stage, Mungo Park Kolding, Transformator og igen afslutningsvis på Aveny-T
(2012 og 2013).

Siden Januar 2015 har Mia deltaget i div. open mike aftener på københavnske stand-up klubber.

 

Recent Posts

. Written by: